Phonic AM 440W keverő Bluetooth vevővel

phonic am440w
50 700 Ft
Cikkszám: Phonic AM 440W keverő Bluetooth vevővel

AKCIÓ DEC. 31-ig !

  • Az új termék az AM440D továbbfejlesztett változata, amelyet a cég kibővített egy beépített Bluetooth vevővel.
  • Ez a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy Bluetooth adóval rendelkező készülékekről (mobil telefon, laptop stb.) távolról hanganyagot lehessen küldeni az adott hangrendszer számára.
  • Hogy azok is pontosan megértsék az ebből származó előnyöket, akik még nem használtak ilyet, ezért az alábbiakban néhány példával illusztráljuk a lehetőségeket.
  • ~ Különböző rendezvényeken az előadó (oktató, színházi rendező stb.) hangtechnikus segítsége nélkül bejátszhat hanganyagot, amikor azt ő a legmegfelelőbbnek tartja.
  • Egy színházi rendező a próbán bármikor újrakezdheti, megismételtetheti a kérdéses jelenetet, vagy pl.: egy egyetemi oktató a megfelelő pillanatban, a megfelelő hangfelvétellel támogathatja az előadását.
  • A lényeg tehát az, hogy a rendezvényt irányító személy helyhez kötöttsége megszűnik, és a rendezvény közben ő is szabadon mozoghat és résztvevőjévé válhat annak.
  • Ha szükséges, a keverőpultot akár el is lehet zárni, az illegális hozzáférés megakadályozására. Vagy például egy gyakran "haknizó" művész (énekes, aki playback-el, vagy fél playback-el) viszi magával ezt a kis keverőt és mondjuk a mobil telefonját, a keverőn keresztül rácsatlakozik az adott hangrendszerre, innentől kezdve függetlenítheti magát a hangtechnikustól, ő irányítja a műsor lefolyását (a számára legmegfelelőbb pillanatban indíthatja a zenét), szükség szerint akár átszervezheti (rövidítheti, hosszabbíthatja, tetszés szerint ismételhet) a pillanatnyi igények szerint.
  •  Mivel a keverőpulthoz közvetlen fizikai kapcsolódás nem történik, ezért ennek a szolgáltatásnak a segítségével az ebből fakadó meghibásodások kizártak (pl.: egy meghibásodott számítógép gyakran tönkreteheti a keverőpultot, de sok gond származik a hibás csatlakozók használatából is.
  • 8 csatornás keverőpult digitális effekttel és Bluetooth vevővel Csatornák száma: 8 (4 mikrofon, 4 sztereó) 2.4 GHz-es Bluetooth vételi csatorna 100 effektes DSP 2T be- és kimenet CTRL Room kimenet Fejhallgató kimenet Hangszínszabályzó a monó csatornákon EFX Send kimenet (Aux) 2 x 4 LED-es kivezérlésmérő +48V Phantom táp Technikai adatok: Sávszélesség: 20Hz - 60kHz (+0 / -1dB) Áthallás: < -90dB Jel-zaj viszony: > 90dB THD: < 0.005% CMRR: 80dB Maximális bemeneti szint: - mikrofon: +10dBu - egyéb bemenetek: +21dBu - szimmetrikus kimenet: +28dBu Impedancia: - mikrofon bemenet: 2kOhm - egyéb bemenetek: 10kOhm - 2T kimenet: 1.1 kOhm Hangszínszabályzó: 3 sávos, +/-15dB, Mély - 80Hz, Közép - 2.5kHz, Magas - 12kHz Mélyvágó szűrő: 75Hz, -18dB/okt Üzemi feszültség: 14.8V x 2 AC (tartozék tápegység) Súly: 1.72kg Méretek: 242 x 55 x 225mm
Katalog: