szállítási költség

Mennyi a szállítási költség?

Magyarországon belül 150.000.- Ft bruttó vásárlás felett nincs szállítási költség, 150.000.- Ft alatt általában 2.690.- Ft.

Egyes nehezebb, méretesebb termék esetében egyedi szállítási költséget kalkulálunk ki, ezt  egyeztetjük Önnel.

Csomagautomata ( Someday Easybox)  előreutalás esetén 1.350.-Ft

Csomagautomataba küldhető maximális csomag mérete: 445 x 470 x 390 mm
Az alábbi linken megkeresheti az Önhöz legközelebbi csomagautomatát.

https://sameday.hu/easybox/#lockers-map

Amennyiben csomagautomatába szeretné a szállítást, abban az esetben is az előre utalást jelölje be, és a megjegyzésbe irja be, hogy easyboxba szállítását szeretnék.

A szállítást a csomagpiac Kft. végzi , vagy a vásárló választása esetén az MPL- lel történik , de ennek tarifája eltérhet a fentiektől .

-Csak az oldalon lehet rendelést leadni, vagy lehet telefonon, e-mailben, is rendelni?
- Nem csak weboldalunkon rendelhet. Rendelését leadhatja e-mailben, ( sandhangszerbolt@freemail.hu) és telefonon is a 06-209-380-774 számon. Az írott formátumok előnyösebbek a tévedések elkerülése miatt.

Van-e termék személyes átvételre lehetőség?
- Természetesen van. A megrendeléskor a megjegyzés rovatba írja be, hogy  "személyesen szeretném átvenni". Válasz levelünkben értesítjük mikortól veheti át raktárunkban a 1196. Bp. Petőfi u. 122.. szám alatt.

- Mi történik a rendelés leadása után?
 A rendelés beérkezése után 24 órán belül válaszolunk önnek, a termék elérhetőségéről, illetve e-mailben értesítjük a szállítás idejéről.

 Hogyan fizetheti ki az árut?
- Kiszállításnál választhatja az utánvétes fizetést, vagy előreutalást. Utánvét esetén akkor kell fizetnie a futárnak, amikor a termék megérkezik Önhöz.
Személyes átvételnél a helyszíni készpénz fizetést, de természetesen ez esetben is lehet előreutalást választani.

Ha előre utalást választ mindenképpen várja meg munkatársunk válasz emailjét, melyben megerősíti, hogy a termék elérhető, és az utaláshoz szükséges adatokat is megírja.